fbpx
';
[rev_slider_vc alias=”forty-two”]

Ştim cu toţii cât este de dificil şi de incomod să cari prea multe lucruri în bagaj, geantă sau rucsac. Din acest motiv, am venit cu ideea de a construi un produs nou pe baza unuia deja existent, dar care să fie superior în ceea ce priveşte volumul, greutatea şi caracterul practic al produsului.

– Bostjan Zagar, inventator

1 idee – 3 produse

Olaf Urban și Olaf Business reprezintă viziunea noastră pentru mobilitatea urbană, desfiinţând limitele de separaţie dintre un rucsac (valiză) şi o trotinetă, dând astfel o nouă dimensiune experienţei de deplasare într-o comunitate urbană.

Platforma şi designul trotinetei, inteligent concepute, asigură o mobilitate lipsită de dificultăţi, ceea ce o va face să devină partenerul tău preferat de deplasare în diferite ocazii: drumul spre şcoală sau muncă, la cumpărături, călătoriile în străinătate sau doar la plimbare.

Olaf Urban
pentru locuitorii urbani activi
Un design inteligent şi practic, cu buzunare şi compartimente amplasate strategic. Sistemul de ghidare a direcţiei este extrem de receptiv şi uşor de folosit chiar şi în cele mai aglomerate locuri.
Olaf Business
pentru cei ce călătoresc des
Cu un sistem instantaneu de comutare a funcţiei cu ajutorul pedalei, poţi să schimbi sigur şi uşor, în câteva secunde, funcţia produsului OLAF Business din valiză de mână într-una pe rotile sau într-o trotinetă cu trei roţi.
e-Olaf
trotinetă electrică
Confluența măiestriei hardware-ului, a expertizei software și a ambiției noastre interminabile de a oferi un transport urban mai inteligent.

Experienţa unei călătorii perfecte

Misiunea Olaf este de a da tonul la nivel global pe piaţa de nişă a mijloacelor moderne de deplasare urbană şi transport a bagajelor şi rucsacurilor, ceea ce va conduce la o adevărată campanie S.O.S. (Saving Our Streets – Salvaţi Străzile).

Trotinetă Olaf

Testimoniale

Produsele Olaf

Transport

gratuit

Image module

Livrare

7 zile (fără personalizare) sau 14 zile (cu personalizare)

Image module

14 zile

să te răzgândești

Image module

2 ani

garanție