Sale!

Trac Grabber pentru masini, minivan-uri ATV si SUV-uri (pana la 2 tone)

Ieși ușor din orice situație: noroi, zăpadă sau nisip.

345 lei585 lei

5 reviews

Trac Grabber este un produs inovativ, menit să maximizeze capacitatea unui cauciuc care patinează de a se elibera dintr-o situaţie de tractare deficitară.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Share

Descriere

Trac-Grabber este un dispozitiv nou, revoluţionar şi convenabil ca preţ, care poate fi fixat repede şi uşor pe roţile de tracţiune ale unui vehicul care este împotmolit în nisip, noroi sau zăpadă şi pe care îl ajută să se despotmolească rapid, doar prin forţa motorului propriu.

Cu Trac-Grabber aşezat pe roţi, acestea se învârt până când dispozitivul angrenează, ridică, prinde şi mişcă vehiculul pe teren tare. Trac-Grabber oferă o soluţie rapidă, simplă şi eficientă situaţiilor în care o maşină eşuează şi este împotmolită în orice tip de sol sau în caz de condiţii meteo potrivnice. Tot ce ai de făcut este să fixezi o pereche de Trac-Grabbers.

Trac Grabber este:

 • un produs inovativ, menit să maximizeze capacitatea unui cauciuc care patinează de a se elibera dintr-o situaţie de tractare deficitară;
 • fabricat din cauciuc brut EPDM, identic cu cel folosit la cauciucurile maşinii tale şi poate fi folosit de câte ori este nevoie, în mod repetat;
 • recomandat pentru autovehicule, minivan-uri și ATV-uri cu jante de aluminiu

Notă: dispozitivele trebuiesc instalate câte unul pe fiecare roată acţionată de transmisie, nu mai multe pe una singură. 

La cerere se pot aduce și dispozitive pentru automobile mai mari de 2 tone, pentru automobile off-road oversized – roata mai mare de 40 de inch, sau pentru camioane.

Pentru mai multe detalii contactează-ne.

TracGrabber are nevoie de spațiu pentru a fi montat pe roata mașinii. Verifică spațiul disponibil. Ține cont de aceste dimensiuni înainte de a comanda produsul!
Instrucţiuni şi dimensiuni TracGrabber

Ieși ușor din orice situație: noroi, zăpadă sau nisip

Trac-Grabber oferă o soluţie rapidă, simplă şi eficientă situaţiilor în care o maşină eşuează şi este împotmolită în orice tip de sol sau în caz de condiţii meteo potrivnice.
Tot ce ai de făcut este să fixezi o pereche de Trac Grabber şi să ieși singur din situația dificilă.

RECOMANDAT ȘI UTILIZAT DE:

 • Image module
 • POMA
 • Jeep Beach
 • Image module
 • WILD
 • Image module
 • Image module
 • Image module
 • Image module
 • Image module

De ce să cumperi Trac Grabber

Se poate întâmpla oricând să rămâi blocat. Adesea, acest lucru se întâmplă în cele mai izolate locuri şi în cele mai nepotrivite momente. Adaugă la acest tablou zăpada, gheaţa şi temperaturile sub zero şi ai să te întrebi de ce nu există câte o pereche de Trac-Grabber în fiecare maşină. În fiecare an auzim şi citim despre oameni care s-au confruntat cu astfel de situaţii, care ar fi putut fi cu uşurinţă evitate cu ajutorul Trac-Grabber.

Trac-Grabber nu este produs doar pentru iubitorii de aventură în sălbăticie cărora le place să-şi croiască singuri drumul, ci este, de departe, cel mai bun echipament de salvare pe care l-ai achiziţionat vreodată. Fii pregătit de autosalvare cu TRAC-GRABBER.

Trac-Grabber este singurul produs de acest gen, care se fixează pe roţile vehiculului pentru a-l ajuta să se despotmolească prin puterea propriului motor. 

Beneficii

Beneficiile achiziționării unui astfel de dispozitiv sunt multiple

Linişte şi echilibru
Uşor de instalat
Independență
Posibilitatea de a te ajuta singur, fără să fie nevoie să apelezi la altcineva sau să chemi asistența rutieră.
Folosire în siguranţă
Accesibil ca preţ
Tracțiune continuă
Odată instalat, produsul va continua să furnizeze tracţiunea necesară mişcării vehiculului până pe un teren stabil.

Set de 2 sau 4 bucăți?

In acest moment, pe site-ul nostru Trac-Grabber este disponibil imediat pentru autoturisme sub 2 tone, cu tracţiune pe 2 roţi sau tracţiune integrala.

La cerere se pot aduce și dispozitive pentru automobile mai mari de 2 tone, pentru automobile off-road oversized – roata mai mare de 40 de inch, sau pentru camioane.

Sunt extrem de puţine produse pe piaţă care se adresează şi oferă soluţii viabile problemelor şi pericolelor ce apar când eşti împotmolit. Înainte de apariţia Trac-Grabber, singurul produs disponibil, în afara de troliu (care este scump şi dificil de instalat pe majoritatea vehiculelor) şi de cablul de remorcare (care necesită asistenţă din partea altui vehicul), era un soi de covor de tracţiune care se amplasa în faţa roţii, pentru o mai bună aderenţă. Problema este că e extrem de dificil să fixezi covoraşul sub roată atunci când aceasta e deja împotmolită şi, de cele mai multe ori, roata se învârte şi arunca covoraşul în spate. Trac-Grabber este fixat pe roţi şi continuă să tracteze până când vehiculul ajunge pe teren tare. Odată vehiculul despotmolit, Trac-Grabbers este înlăturat de pe roţi şi pus în portbagaj pentru viitoare întrebuinţări. 

 Trac-Grabber este singurul produs de acest gen, care se fixează pe roţile vehiculului pentru a-l ajuta să se despotmolească prin puterea propriului motor. 

Trac-Grabber a fost iniţial conceput pentru camioane şi SUV-uri. A fost dezvoltat pentru iubitorii de aventură în sălbăticie şi pasionaţii de “off-road”, dându-le siguranţa că se pot aventura în explorarea terenurilor dificile, fără teama de a rămâne împotmoliţi. 

Datorită iernilor grele, nevoia de a dezvolta un dispozitiv pentru toate genurile de vehicule care se pot împotmoli în gheaţă şi zăpadă a devenit prioritară. Trac-Grabber, asemenea unei roţi de rezervă, trebuie să devină echipamentul standard de siguranţă al vehiculelor de orice fel. 

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției

Test de tractare

Testarea 360° a produsului a determinat şi documentat, în mod independent, performanţa dispozitivului inovator de despotmolire prin tracţiunea cauciucurilor, printr-un test la comandă, configurat pentru uzul unui cauciuc auto obişnuit. Pe un cauciuc eşantion a fost măsurată cantitatea relativă de efort / lucru mecanic necesară unei tracţiuni îmbunătăţite pe diferite materiale. Evaluarea a inclus şi scenarii de “patinare” simulată.

Dispozitivul a fost instalat folosindu-se un sistem de blocare cu inel în formă de D şi bandă cu arici . Partea din cauciuc a produsului a fost întinsă şi tensionată, pentru a determina rezistenţa maximă. Momentul de eşec a fost marcat în momentul în care chinga a alunecat. Momentul de început al stresului / patinării iniţiale a fost marcat pe baza sunetelor audibile. 

Ultimul efort mecanic înregistrat este maximul efortului mecanic aplicat, momentul în care sistemul de chingi nu a mai susţinut încărcătura. 

Imaginea de mai jos arată un dispozitiv de despotmolire instalat pe un berbec hidraulic, pentru a testa puterea chingilor de fixare. În tabelul de dedesubt, rubrica “Început patinare” se referă la forţa mecanică aplicată în momentul în care chinga a început sa se “întindă”, iar rubrica “Forţa maximă” se referă la forța aplicată în momentul în care sistemul de chingi nu a mai putut susţine încărcătura. 

Început patinare Forţa maximă
Automobil / ATV 126 kg 407 kg
Camion / SUV 126 kg 850 kg

 

Comentarii generale

Pentru a le ataşa unor cauciucuri de dimensiuni mari, chingile ar trebui să fie foarte lungi. Dispozitivul este conceput pentru montarea pe roţi deschise. Rezultatele vor varia în funcţie de circumstanţe: condiţii, operator, cauciucuri si vehicul. 

Concluzie

Produsele destinate automobilelor au demonstrat ca măresc semnificativ tracţiunea cauciucurilor testate. Aceasta se datorează unei măriri a înălțimii cauciucului, efectului de zbat şi unei presiuni puternice pe o suprafaţă cu arie mică. 

Instrucțiuni de folosire

 

 1. Montează STRÂNS câte un dispozitiv pe fiecare roată acţionată de transmisie. Având chinga introdusă în fanta dispozitivului, poziţionează TRAC-GRABBER pe roată, perpendicular pe banda de rulare, cu inelele în formă de “D” în afară, către tine. Introdu capătul liber al chingii prin deschiderea din roată din partea opusă. Introdu apoi capătul chingii prin inelele în formă de “D”, TRAGE TARE şi asigură chinga cu închizătoarea cu arici pentru a preveni alunecarea. Un dispozitiv care nu este strâns bine, poate deteriora vehiculul! NU INSTALA CHINGA LÂNGĂ VENTIL!
 2. Nu condu cu o viteză mai mare de 8 km/h când dispozitivul este instalat.
 3. Verifică atent spaţiul unde este poziţionată roata pentru a te asigura că există suficient spaţiu. Acest lucru este necesar pentru ca TRAC-GRABBER să poată face o rotaţie completă, fără a fi stingherit în vreun fel, chiar şi atunci când roţile din faţă sunt în poziţie de viraj. DE ASEMENEA, asigură-te că există spaţiu suficient între chingă şi orice altă parte staţionară a vehiculului, care să-i permită să facă o rotaţie completă, fără vreo obstrucţie.
 4. Pentru a mări considerabil performanţa TRAC-GRABBER, curăţă de pe toate cauciucurile pământul, noroiul sau zăpada care pot împiedica mişcarea sau pot crea rezistenţă la despotmolire.
 5. Având dispozitivul fixat, accelerează ÎNAINTE sau ÎNAPOI, în funcţie de solul cu cea mai mică rezistenţă şi cel mai aproape de teren tare. 
 6. Având dispozitivul fixat, accelerează uşor, până când roţile se rotesc şi angrenează TRAC-GRABBER. Măreşte uşor acceleraţia pentru ca dispozitivul să ridice şi să mişte vehiculul. Pe măsură ce acesta se despotmoleşte, menţine acceleraţia constantă, fără a exagera, până când maşina se află pe teren tare. Încearcă pe cât posibil să eviţi rotirea în exces a roţilor. Cu TRAC-GRABBER instalat pe roţile din faţă, încearcă să le menţii pe acestea cât mai drept posibil.
 7. DEMONTARE: În timpul folosirii, cureaua antiderapantă va fi foarte strânsă pe roată. Componentele din cauciuc se pot rasuci in timpulmutilizarii. PENTRU A DEMONTA CUREAUA ANTIDERAPANTĂ DE PE ROȚI, ÎMPINGE-LE ÎNAPOI ÎN POZIȚIA ORIGINALĂ PE CAUCIUC, PENTRU A CREA UN SPAȚIU LIBER.
 8. In cazul in care cureaua ramane in continuare tensionata, parcheaza masina pe componenta de cauciuc, in acest fel cureaua se va detensiona si o vei putea elibera cu usurinta.
 9. Examinează cu atenţie cauciucul dispozitivului şi chingile pentru a verifica uzura. Dacă există deformări, nu mai reutiliza produsul.

 

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

Măsuri de siguranță

Important:

Verifică atent spaţiul unde este poziţionată roata pentru a te asigura că dispozitivul şi chingile de prindere au suficient loc să efectueze o rotaţie completă, fără a fi stingherite în vreun fel.

Verifică toate componentele caroseriei, ale frânei şi suspensiilor. Atunci când montezi TRAC-GRABBER pe roţile din faţă, menţine-le pe acestea poziţionate cât mai drept posibil.  

Pentru confortul şi siguranţa ta:
  1. Dacă chingile dispozitivului se slăbesc, opreşte imediat şi strânge-le din nou.  
  2. Dispozitivul nu este creat pentru conducere prelungită. Odată ce vehiculul s-a despotmolit şi se află pe teren tare, trebuie înlăturat de pe roţi.  
  3. Instalează dispozitivul pe ambele roţi acţionate de transmisie. Roţile acţionate de transmisie sunt cele care primesc putere de la motor. Dacă nu eşti sigur care sunt acelea, verifică manualul vehiculului pentru a determina dacă maşina are tracţiune pe faţă, pe spate sau integrală.  
  4. Accelerează ÎNAINTE sau ÎNAPOI, în funcţie de solul cu cea mai mică rezistenţă şi cel mai aproape de teren tare.

5 recenzii pentru Trac Grabber pentru masini, minivan-uri ATV si SUV-uri (pana la 2 tone)

 1. Alex

  In sfarsit si in Romania. L-am luat de cateva zile si de abia astept sa il incerc. Produsul arata foarte bine la prima vedere, se vede calitatea si sper sa se comporte bine in sarcina.

 2. Mihailescu Virgil

  Livrare super rapida, a venit in 24 de ore. Se pare ca functioneaza pe zapada, dar si pe noroi, ploaie sau nisip

 3. Gabriel Marin

  A ajuns astazi, arata foarte bine. Sper sa nu mai raman blocat de cate ori ma duc la peste ?

 4. Andrei M

  Excelent, pretul e sub Amazon livare imediata

 5. Teodorescu Vasile

  Tocmai l-am folosit zilele astea, m-a scos din succes din noroi. Trebuie intr-adevar strans foarte bine pe roata.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *