Olaf Family pack – Pachet complet OLAF Urban si Business

Pachet complet Olaf Urban cu rucsac şi Olaf Business cu valiză

2.416 lei2.658 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:
Share

Descriere

1. OLAF Urban cu rucsac, pentru locuitorii urbani activi

Experienţa deplasării în mediul urban
Produsul îţi oferă cea mai plăcută experienţă de deplasare datorită platformei de lemn şi sistemului de comandă a direcţiei, ingenios construit, cu un ax frontal cu conţinut mare de carbon care absoarbe şocurile pavajului. Sistemul avansat de comandă a direcţiei permite virajele bruşte, menţinând în acelaşi timp viteza.
Mecanism patentat de pliere
Mecanismul este adaptat de la modelul OLAF Business, care îţi permite să schimbi cu uşurinţă funcţiile, de la valiză pe roţi la trotinetă doar folosindu-ţi piciorul, fără a te apleca. Produsul are şi un mâner adiţional pentru o mai mare stabilitate, atunci când este în poziţie verticală sau este folosit ca valiză pe rotile.
Rucsac cu design ergonomic
Este complet încorporat în şasiul URBAN, şi poate fi înlăturat imediat. Au fost adăugate buzunărele ascunse pentru acoperirea rotilelor, pentru a nu-ţi murdări spatele atunci când îl foloseşti ca rucsac. S-au folosit cusături durabile, folosind cele mai bune materiale impermeabile, care sunt îmbunătăţite, în plus, cu material reflectorizant pentru vizibilitate sporită pe timp de noapte.
Personalizare
Dacă doreşti ca imaginea ta favorită/logo-ul/numele/citatul etc. să apară pe produs exact aşa cum ţi-ai dorit, trebuie să ne trimiţi fişierul EPS (fişierul vector), cu dimensiunile 107 mm * 60 mm, pe adresa de email contact@awesomesauce.ro.
Siguranță
Frână de siguranţă pentru roata din spate; benzile mari de material reflectorizant garantează vizibilitatea pe timp de noapte.
Rucsac detașabil
Design ergonomic, integrat în totalitate în şasiu şi uşor detaşabil; beneficiază de buzunare care acoperă rotiţele, pentru a nu-ţi murdări spatele atunci când îl foloseşti ca rucsac.
Rezistentă la apă
Placa de lemn este rezistentă la apă.
Fii creativ
Ruscacul poate fi înlocuit cu altă valiză/geantă/rucsac și fixată foarte ușor pe platforma URBAN cu ajutorul unui sistem special conceput. Pentru inspirație, vezi Galeria foto de mai jos.
Tranziție rapidă între cele 4 funcții
Sistem rapid de schimbare a funcţiei, prin pedală, din toate cele 4 funcţionalităţi.

Experienţa unei călătorii perfecte

Trotineta versatilă de la OLAF

2. OLAF Business, pentru cei ce călătoresc des în scop de afaceri

Sistem instantaneu de schimbare a funcţiei cu ajutorul pedalei
Datorită sistemului brevetat de pliere, poţi să schimbi sigur şi uşor, în câteva secunde, funcţia produsului OLAF Business din valiză de mână într-una pe rotile sau într-o trotinetă cu trei roţi.
O combinație deosebită de funcționalitate și design
OLAF Business a fost creat ţinând cont de restricţiile companiilor aeriene privind mărimea şi greutatea bagajelor, ceea ce îţi dă posibilitatea să îl iei cu tine în avion, ca bagaj de mână.
Valiza este uşoară şi spaţioasă, datorită designului său inovativ
În ideea de a preveni deteriorarea obiectelor din valiză, materialele din care este fabricată au fost alese cu grijă, rezistând astfel testelor de durabilitate din viaţa reală, acestea incluzând şi impermeabilitatea. Pentru a-l face încă şi mai uşor şi sigur de folosit, produsul este echipat cu două mânere fixe suplimentare, unul în partea de sus şi celălalt pe una din margini.
Sistem de direcție ingenios
Sistem de direcţie ingenios atunci când este folosit ca trotinetă, cu sistem adaptabil de feedback de forţă (se poate folosi absolut orice nivel al feedback-ului de direcţie).
Sistem de absorbție a șocurilor
Şasiu cu sistem de absorbţie a şocurilor, special conceput, care permite o manevrare uşoară chiar şi pe suprafeţele denivelate.
Tranziție rapidă între cele 3 funcții
Sistem rapid de schimbare a funcţiei, din valiză pentru bagaj în trotinetă (cu sistem de direcţie reglabil) sau valiză pe rotile cu mâner dublu telescopic robust.
Pliază-l pentru bagaj de mână sau folosește-l ca troler
Mânerul telescopic dublu permite valizei să fie pliată în forma unei platforme cu grosimea de 2,54 cm, păstrînd greutatea şi volumul la minim şi mărind spaţiul pentru obiectele personale.
Interior ingenios împărțit
Interiorul valizei este ingenios împărţit în compartimente destinate bunurilor personale şi biroului mobil, cu spatiu adiţional expandabil, pe care îl poţi folosi atunci când nu eşti constrâns de limitările impuse bagajelor de mână.
Bagaj de mână în avion
Valiză pentru bagaj, aprobată de liniile aeriene ca bagaj de mână (volum mărit şi greutate scazută).
Personalizare
Dacă doreşti ca imaginea ta favorită/logo-ul/numele/citatul etc. să apară pe produs exact aşa cum ţi-ai dorit, trebuie să ne trimiţi fişierul EPS (fişierul vector), cu dimensiunile 107 mm * 60 mm, pe adresa de email contact@awesomesauce.ro.

Cu OLAF Business contează călătoria, nu destinaţia

Trotinetă, valiză, troller OLAF

Transport

gratuit

Image module

Livrare

7 zile (fără personalizare) sau 14 zile (cu personalizare)

Image module

14 zile

să te răzgândești

Image module

2 ani

garanție

Specificații tehnice

OLAF BUSINESS

SPECIFICAŢII TEHNICE

Volum (spaţiul de bagaj util)

35 L, cu extensie 41.5 L

Greutatea (bagaj + trotinetă)

5 kg

OLAF URBAN

SPECIFICAŢII TEHNICE

Dimensiuni

82 cm * 29 cm * 20 cm

Dimensiuni (rucsac)

30 cm * 20 cm * 44 cm (înălțime)

Volum (spaţiul pentru bagaj)

26 L

Greutate (rucsac + trotinetă)

5.2 kg

Greutate (rucsac)

1.1 kg

Încărcătură maximă

120 kg

Mâner telescopic

extensie maximă în modul “trotinetă”, măsurat de la pământ: 105 cm

Roţi

plastic PU; faţă: 145 mm, spate: 80 mm; 11 rulmenţi clasificare ABEC

Instrucțiuni de folosire

 

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Olaf Family pack – Pachet complet OLAF Urban si Business”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *