Trotineta Olaf Business – mereu în mișcare

Cu valiză, pentru cei ce călătoresc des în scop de afaceri

1.592 lei1.834 lei

Un hibrid ‘3-în-1’: bagaj de mână acceptat de companiile aeriene, valiză pe rotile (troller) şi trotinetă.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Share

Descriere

Cu un sistem instantaneu de comutare a funcţiei cu ajutorul pedalei, poţi să schimbi sigur şi uşor, în câteva secunde, funcţia produsului OLAF Business din valiză de mână într-una pe rotile sau într-o trotinetă cu trei roţi, în timp ce mâinile îţi sunt ocupate cu paşaportul, permisul de îmbarcare sau, desigur, cu telefonul, răspunzând la un apel urgent chiar înainte de a te urca în avion. 

Valiza este uşoară şi încăpătoare datorită designului său inovativ, care măreşte spaţiul interior, destinat obiectelor personale şi rezistă la greutate (până la 30 de litri). Vei avea suficient spaţiu pentru tot ceea ce îţi trebuie – fie haine, un laptop (până la 17”) sau alte obiecte personale. Pentru o mai mare uşurinţă de folosire, am separat compartimentele de lucruri personale de cele de birou ca să ţii totul în ordine. 

Modelul valizei se conformează principiilor companiei noastre – o combinaţie specială de funcţionalitate şi design inovativ. OLAF Business a fost creat ţinând cont de restricţiile companiilor aeriene privind mărimea şi greutatea bagajelor, ceea ce îţi dă posibilitatea să îl iei cu tine în avion, ca bagaj de mână. 

 În ideea de a preveni deteriorarea obiectelor din valiză, materialele din care este fabricată au fost alese cu grijă, rezistând astfel testelor de durabilitate din viaţa reală, acestea incluzând şi impermeabilitatea.

 

Sistem instantaneu de schimbare a funcţiei cu ajutorul pedalei
Datorită sistemului brevetat de pliere, poţi să schimbi sigur şi uşor, în câteva secunde, funcţia produsului OLAF Business din valiză de mână într-una pe rotile sau într-o trotinetă cu trei roţi.
O combinație deosebită de funcționalitate și design
OLAF Business a fost creat ţinând cont de restricţiile companiilor aeriene privind mărimea şi greutatea bagajelor, ceea ce îţi dă posibilitatea să îl iei cu tine în avion, ca bagaj de mână.
Bagaj de mână în avion
Valiză pentru bagaj, aprobată de liniile aeriene ca bagaj de mână (volum mărit şi greutate scazută).
Sistem de direcție ingenios
Sistem de direcţie ingenios atunci când este folosit ca trotinetă, cu sistem adaptabil de feedback de forţă (se poate folosi absolut orice nivel al feedback-ului de direcţie).
Sistem de absorbție a șocurilor
Şasiu cu sistem de absorbţie a şocurilor, special conceput, care permite o manevrare uşoară chiar şi pe suprafeţele denivelate.
Tranziție rapidă între cele 3 funcții
Sistem rapid de schimbare a funcţiei, din valiză pentru bagaj în trotinetă (cu sistem de direcţie reglabil) sau valiză pe rotile cu mâner dublu telescopic robust.
Pliază-l pentru bagaj de mână sau folosește-l ca troler
Mânerul telescopic dublu permite valizei să fie pliată în forma unei platforme cu grosimea de 2,54 cm, păstrînd greutatea şi volumul la minim şi mărind spaţiul pentru obiectele personale.
Interior ingenios împărțit
Interiorul valizei este ingenios împărţit în compartimente destinate bunurilor personale şi biroului mobil, cu spatiu adiţional expandabil, pe care îl poţi folosi atunci când nu eşti constrâns de limitările impuse bagajelor de mână.
Valiza este uşoară şi spaţioasă, datorită designului său inovativ
În ideea de a preveni deteriorarea obiectelor din valiză, materialele din care este fabricată au fost alese cu grijă, rezistând astfel testelor de durabilitate din viaţa reală, acestea incluzând şi impermeabilitatea. Pentru a-l face încă şi mai uşor şi sigur de folosit, produsul este echipat cu două mânere fixe suplimentare, unul în partea de sus şi celălalt pe una din margini.
Personalizare
Dacă doreşti ca imaginea ta favorită/logo-ul/numele/citatul etc. să apară pe produs exact aşa cum ţi-ai dorit, trebuie să ne trimiţi fişierul EPS (fişierul vector), cu dimensiunile 107 mm * 60 mm, pe adresa de email contact@awesomesauce.ro.

Cu OLAF Business contează călătoria, nu destinaţia

Olaf Business reprezintă viziunea noastră în termeni de mobilitate urbană, desfiinţând limitele de separaţie dintre valiză şi trotinetă, dând astfel o nouă dimensiune experienţei de deplasare într-o comunitate urbană. Platforma şi designul trotinetei, inteligent concepute, asigură o mobilitate lipsită de dificultăţi, ceea ce o va face să devină partenerul tău preferat de deplasare în diferite ocazii: în drum spre muncă, în călătoriile în străinătate sau doar la plimbare.

Trei întrebuințări, un singur produs

Trotinetă, valiză, troller OLAF

Olaf Business

  • Rucsac şi trotinetă Olaf
  • Valiză Olaf
  • Valiză Olaf
  • Valiză Olaf
  • Valiză Olaf
  • Trotinetă inteligentă Olaf
  • Gravură personalizată Olaf
  • Gravură personalizată Olaf

Transport

gratuit

Image module

Livrare

7 zile (fără personalizare) sau 14 zile (cu personalizare)

Image module

14 zile

să te răzgândești

Image module

2 ani

garanție

Specificații tehnice

Personalizare

Cu personalizare (+242 lei), Fără personalizare

Dimensiuni

55 cm * 34 cm * 23 cm (cu extensie: 28 cm)

Greutate (valiză + trotinetă)

5 kg

Încărcătură maximă

120 kg

Mâner telescopic

extensie maximă în modul “trotinetă”, măsurat de la pământ: 97 cm

Roţi

plastic PU; faţă: 110 mm, 11 rulmenţi clasificare ABEC; spate: 2 * 55 mm

Instrucțiuni de folosire

 

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trotineta Olaf Business – mereu în mișcare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *