Set magnetic Magna-Tiles Clear Colors

Pentru copii de 3-9 ani

214 lei560 lei

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:
Share

Descriere

Matematică, știință, creativitate și imaginație
Câștigătoare a nenumărate premii pentru excelență în educație, seturile magnetice de construcție Magna-Tiles sunt locul unde matematica, știința, creativitatea și imaginația se întâlnesc.
Compatibile între ele
Toate seturile Magna-Tiles sunt compatibile intre ele.
Sigure pentru copii
Seturile magnetice de construcţie Magna-Tiles sunt sigure pentru copii, nu conţin BPA, ftalaţi, PVC, latex sau materiale toxice, respectând standardele internaţionale de calitate şi siguranţă CE, EN71, ASTM și CPSIA.
Magneți pe margini
Fiecare piesa are magneti pe margini, insa este un secret capacitatea unica de a se atrage reciproc, chiar si atunci cand sunt rotiti invers.
Dimensiuni potrivite pentru copii
Piesele au dimensiuni potivite pentru copii, pentru a putea fi folosite cu usurință.
Modele de construcții
Pe pachet sunt redate câteva modele de construcții însă, imediat ce le vor încerca pe acestea, copiii îți pot testa imaginația, construind o mulțime de modele uimitoare.
Menține active atenția și interesul copiilor
Menține active timp îndelungat interesul și atenția copiilor și constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilităților spațiale, tactile, motorii fine, de construcție și modelare, matematice și geometrice.
Dezvoltă gândirea logică și critică
Dezvoltă gândirea logică și critică, raționamentul matematic, abilitățile de rezolvare a problemelor spațiale, imaginația și creativitatea. În plus, Magna-Tiles face ca învățarea distractivă, mărește timpul și capacitatea de concentrare a copiilor, menținându-le atenția ocupată cu ceva educațional.
Grădinițe, școli, locuri de joacă
Sunt folosite în școli, grădinițe, locuri de joacă, în centre sau muzee pentru copii și in multe case din toată lumea. Părinții, educatorii și copiii de toate vârstele iubesc Magna-Tiles!

Liber la imaginație

Copiii pot crea diverse figuri geometrice plane şi în spaţiu (pătrate, prisme, triunghiuri, cuburi, piramide şi alte forme geometrice), explorând astfel, în stadiu incipient, spaţialitatea. Fiecare piesă are magneţi pe margini, însă au capacitatea de a se atrage reciproc, chiar şi atunci când sunt rotite în sens invers. Piesele au dimensiuni potrivite pentru mâinile copiilor, tocmai pentru a putea fi folosite cu uşurinţă.

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției

Specificații tehnice

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Număr piese

32 piese – 214 lei, 48 piese – 318 lei, 100 piese – 517 lei, 110 piese – 560 lei

Culoare

multicolor

Vârstă recomandată

3 – 9 ani

Idei de joacă

Copiii pot construi modele în lumina soarelui sau pot folosi o lanternă pentru a obţine reflexii colorate, se pot folosi de o masă luminată, o bază metalică sau pot experimenta chiar pe suprafaţa frigiderului!

 • Câştigătoare a nenumărate premii pentru excelenţă în educaţie, seturile magnetice de construcţie Magna-Tiles sunt locul unde se întâlnesc matematica, ştiinţa, creativitatea şi imaginaţia . Aceste piese transparente, având aspectul unor vitralii viu colorate, au magneţi în interiorul lor, care îi vor ajuta pe cei mici să construiască orice îşi imaginează.
 • Pe pachet sunt redate câteva modele de construcţii, însă, imediat ce le vor încerca pe acestea, copiii își pot testa imaginaţia, construind o mulţime de modele uimitoare.
 • Jocul menţine interesul şi atenţia copiilor active timp îndelungat şi constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilităţilor spaţiale, tactile, motorii, de construcţie și modelare, matematice si geometrice.
 • Dezvoltă gândirea logică şi critică, raţionamentul matematic, abilităţile de rezolvare a problemelor spaţiale, imaginaţia şi creativitatea. În plus, Magna-Tiles face ca învăţarea să fie distractivă şi mărește timpul şi capacitatea de concentrare a copiilor. 
 • Magna-Tiles sunt folosite în şcoli, grădiniţe, locuri de joacă, în centre pentru copii, în muzee pentru copii şi în multe case din toata lumea. Părinţii, educatorii şi copiii de toate vârstele iubesc Magna-Tiles!

Premii câștigate

 

 • Dr. Toy’s 10 Best Educational Products Award (premiul Dr. Toy pentru cel mai educativ produs);
 • Early Childhood News Directors Choice Recognition Award (un premiu care recunoaşte excelenţa in design şi în fabricarea produselor pentru copii. Premiul acesta stă la baza alegerilor creşelor, gradiniţelor şi şcolilor din SUA, atunci când cumpără produse sigure, durabile şi potrivite pentru instituţiile lor.);
 • Parents Choice Gold Award (medalia de aur, care se dă doar produselor de cea mai înaltă calitate, fiind studiat inclusiv procesul de fabricaţie şi factorul uman);
 • National Parenting Publications Award – medalia de aur pentru una din cele mai bune jucării disponibile. NAPPA ofera premii jucăriilor care ajută la dezvoltarea inteligenţei copiilor;
 • Teachers Choice Award – ca produs de excelenţă în clasă;
 • Cea mai buna jucărie pentru copii, din partea Asociaţiei Americane a Magazinelor pentru Copii;
 • Creative Play: Teaching Resources 4 – 7 years;
 • Caştigător Academics Choice la categoria ”Jucărie pentru creier”;
 • Valtech Magna-Tiles au câştigat Sigiliul de Recomandare al Global Educator Institute (GEI), fiind, astfel, plasate între cele mai bune produse de învăţare disponibile în prezent;
 • Magna-Tiles au fost selectate de Institutul de Cercetare INSPIRE pentru Inginerie Pre-universitară ca o jucărie ce promovează gândirea inginerească şi designul;
 • Recomandat de Parents Choice;
 • Brain Child Award – pentru jucăria cu cea mai mare valoare educaţională;
 • Toy Testers – cea mai educativă jucărie – medalia de aur.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set magnetic Magna-Tiles Clear Colors”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *