Lacat inteligent TheiShare

Descuie bicicleta fără chei

310 lei

1 review

Caracteristici: alarmă antifurt, posibilitatea de a fi folosit de mai multe persoane, localizare prin aplicaţie, informaţii în timp real privind călătoria cu bicicleta sau alte mijloace similare de transport, mesaj în caz de avarie.

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc

SKU: TiS Categorie:
Share

Descriere

Acces fără cheie
Spune adio cheilor. Nu va mai trebui să te îngrijorezi niciodată că vei pierde cheile sau că va trebui să le cauţi la nesfârşit în geantă, buzunare sau pe brelocul cu cheile de la casă.
Alarmă inteligentă
Vibraţiile, spargerea, demontarea sau tăierea lanțului, declanşează alarma de 115 decibeli pentru a descuraja şi opri răufăcătorii.
Tehnologie de localizare
Atunci când încui/descui bicicleta folosind GPS-ul telefonului, aplicaţia Frekis reţine locaţia. În acest fel, nu vei uita niciodată unde ai lasat-o.
Robust
Materiale ca plasticul ABS, cuprul şi lanțul de oţel împletit sunt combinate cu un design robust pentru o folosinţă îndelungată. Lanțul de oţel împletit, de 6 mm în diametru şi 80 cm lungime, se pretează pentru asigurarea mai multor biciclete, a motocicletelor, a porţilor, a tomberoanelor de gunoi, a grătarului din curte, a mobilierului de exterior, a rezervoarelor de propan, a generatoarelor de urgenţă, etc.
Folosește-l cu prietenii
Dispozitivul este ideal pentru asigurarea mijloacelor de transport, a bunurilor sau proprietăților folosite de mai multe persoane (biciclete, vehicule tip “segway”, scutere electrice), bărci/caiace, porți de acces etc.
Prin intermediul aplicației Frekis poți oferi acces de la distanță oricărui utilizator care are instalată aplicația. De asemenea poți împrumuta sau închiria bunurile tale.
Durată lungă de funcționare
Cu un design ingenios, un sistem inteligent de administrare a energiei, baterii cu o tehnologie avansată şi un sistem radio şi de comandă cu consum mic de energie, lacătul TheiShare poate efectua 2000 de operaţii de închidere/deschidere cu 3 baterii tip AAA. Este suficient pentru un an de funcţionare.
Rezistent la apă
Lacătul TheiShare este conceput să reziste intemperiilor. Componentele interne sunt rezistente la apă şi sigilate în interiorul unui compartiment de plastic. De asemenea, părţile electronice şi bateriile funcţionează şi la temperaturi extreme. Certificare de rezistență la apă IP55. Funcţionează la temperaturi între -20 şi +60 grade Celsius.
Siguranță
Lacătul TheiShare foloseşte un sistem de criptare utilizat de serviciile bancare online, aşa că potenţialii răufăcători ar face bine să nu se pună cu bicicleta voastră. Dispozitivul este fabricat din oţel armat şi tratat termic, combinat cu un mecanism de închidere de înaltă securitate şi un sistem eficient de blocare, tip “cătuşă”.
Înregistrarea călătoriei
Dispozitivul îţi dă detalii şi despre activitatea ta de ciclist, cum ar fi distanţa parcursă, durata călătoriei sau caloriile arse.

Fă cunoștință cu noua ta cheie de acces

Descuie dispozitivul cu telefonul mobil, fără măcar să fie nevoie să îl scoţi din buzunar. Apropie-te pur şi simplu de bicicletă şi apasă pe butonul dispozitivului pentru a-l încuia/descuia în mai puţin de o secundă. În prezent, dispozitivul este compatibil cu iPhone şi cele mai multe telefoane cu Android (fabricate în ultimii 3 ani), care rulează ultima versiune de Bluetooth Low Energy.

Foloseşte-l împreună cu prietenii
Funcţie GPS lacăt inteligent
1
Nume de utilizator
Adaugă numele de utilizator al prietenilor în aplicaţie. Astfel, ei pot vedea locaţia bicicletei şi, dacă vor descuia lacătul, tu vei primi o notificare.
Rapoarte GPS lacăt inteligent
2
Localizare geografică
Poţi vedea ultima locaţie geografică a dispozitivului, dacă aceasta a fost salvată atunci când lacătul a fost închis.
Detalii aplicaţie lacăt inteligent
3
Analiza datelor în timp real
Imediat ce ai deblocat lacătul, acesta începe să înregistreze itinerarul, viteza, distanţa, timpul, caloriile arse, emisiile de CO2 recuperate folosind bicicleta.
Funcţii aplicaţie lacăt inteligent
4
Mesaj în caz de avarie
Dacă ceva este în neregulă cu dispozitivul sau ai parcat incorect, o altă persoană îți poate trimite mesaj direct.
Aplicatie lacăt inteligent pentru biciclete
5
Funcţia de urmărire a lacătului
Dacă dispozitivul este folosit de mai multe persoane, îi poţi depista locaţia şi poţi lua legătura cu cel care-l foloseşte dacă este necesar. ATENȚIE! Funcţia de urmărire este activă doar atunci când dispozitivul este folosit de un utilizator logat în aplicaţie și nu funcționează în alte conditii.

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției

Specificații tehnice

Greutate 0,7 kg

Instrucțiuni de folosire

Vezi cum funcționează lacătul inteligent TheiShare

 

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

1 recenzie pentru Lacat inteligent TheiShare

  1. Dan P.

    Super-calitate, aplicatia functioneaza foarte bine. Se configureaza destul de usor daca esti cat de cat digital. Nu va sfatuiesc sa activati sirena in casa, este super puternica

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *