Cyber Clean – Vinyl & Phono Care

Pentru un sunet perfect şi discuri cu o viaţă mai lungă

60 lei

Substanţă de curăţare cu tehnologie avansată, pentru cea mai delicată şi eficientă curăţare a valoroasei tale colecţii de înregistrări pe vinyl, cât şi a sensibilului echipament audio. Praful și particulele periculoase sunt colectate în interiorul compusului, reducând astfel drastic efectul de abraziune asupra discului şi distorsiunile sunetului. Produsul dizolvă grăsimile de pe suprafaţă şi nu lasă reziduuri.

În stoc

SKU: CCVP Categorie:
Share

Descriere

Curăţă perfect în profunzime, înlătură delicat praful şi particulele din şanţurile discului și de pe acul dozei.

Substanţă de curăţare cu tehnologie avansată, pentru cea mai delicată şi eficientă curăţare a valoroasei tale colecţii de înregistrări pe vinyl, cât şi a sensibilului echipament audio.

Praful și particulele periculoase sunt colectate în interiorul compusului, reducând astfel drastic efectul de abraziune asupra discului şi distorsiunile sunetului. Produsul dizolvă grăsimile de pe suprafaţă şi nu lasă reziduuri.

Instrucţiuni de folosire

Apasă mixtura pe suprafaţa de curăţat şi murdăria dispare!

Cyber Clean - soluţie de curăţare pentru echipamente audio delicate
1
Despachetează
Scoate compusul din pachet şi frământă-l timp de aproximativ 10 secunde. Aceasta va permite mixturii să se adapteze la valoarea pH-ului pielii tale. Mâinile trebuie sa fie uscate.
Cyber Clean pentru echipamente audio
2
Rulează delicat
Fără să freci, rulează delicat compusul pe suprafaţa discului şi presează-l cu atenţie pe doză şi pe ac.
Murdăria şi praful sunt colectate în interiorul materialului de curăţare. Acţiunea se poate repeta ori de câte ori este nevoie până când discul, doza şi acul sunt curate.
Cyber Clean pentru echipamente audio
3
Reîmpachetează
Pune compusul înapoi în ambalajul său resigilabil şi închide-l cu grijă, astfel încât substanţa să se menţină proaspătă. Păstrează compusul într-un loc uscat şi răcoros, departe de acţiunea directă a razelor solare.
Nu se recomandă folosirea produsului pentru curăţarea discurilor acetat (aşa-numitele “dubplate”)! Nu se utilizează pe suprafeţe uleioase sau umede. A se folosi cu mâinile uscate! Se poate folosi de mai multe ori, până când compusul a atins capacitatea maximă de absorbţie (a se vedea indicatorul de culoare).

Pentru un sunet perfect şi discuri cu o viaţă mai lungă

Descoperă diferenţa care se poate vedea şi auzi

Substanţă de curăţare cu tehnologie avansată, pentru cea mai delicată şi eficientă curăţare a valoroasei tale colecţii de înregistrări pe vinyl, cât şi a sensibilului echipament audio. Efect de curăţare chimică! Curăţă perfect în profunzime, înlătură praful şi murdăria din şanţurile discurilor şi de pe acul dozei. Praful si particulele periculoase sunt colectate în interiorul compusului, reducând astfel drastic efectul de abraziune asupra discului şi distorsiunile sunetului. Dizolvă depunerile de grăsime şi nu lasă reziduuri. Un “must have” pentru orice iubitor al discurilor de vinil!

Ingrediente și siguranță

O metodă naturală şi sigură pentru curăţarea discurilor de vinil si a echipamentului audio

Ingrediente naturale
După un deceniu de cercetări şi teste atent conduse, soluţia de curăţare Cyber Clean a intrat pe piaţă în anul 2007.
Conţine cu preponderenţă ingrediente naturale, ca apă, etanol şi gumă de guar.
Coloranţi şi odorizanţi
Pe lângă ingredientele naturale, conține coloranţi şi odorizanţi.
Diazolidinil uree
Diazolidinil uree este o substanţă conservantă, folosită pe scară largă în industria cosmetică, în produsele de îngrijire a pielii, şampoane şi balsamuri de păr.
Parabeni
Parabenii sunt utilizaţi, de asemenea, ca substanţe conservante în multe produse şi bunuri de consum, ca de exemplu în cosmetice (creme, loţiuni, rujuri), medicamente (pentru tratament intern şi extern) şi în industria alimentară (la învelişul de aspic al produselor din carne, biscuiţi, dulciuri).

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției

Instrucțiuni de folosire

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

Instrucțiuni de folosire

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cyber Clean – Vinyl & Phono Care”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *