Cyber Clean – Leaf Care pentru plante

Curăţare delicată şi profundă a plantelor de interior

60 lei

Acest produs este soluţia nouă, inovatoare si delicată pentru curăţarea minunatelor plante de interior. Fără reziduuri, mirosuri, coloranţi şi prietenos cu mediul.

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc

Categorie:
Share

Descriere

Frunze sănătoase – plante sănătoase şi viguroase!

Acest produs este soluţia nouă, inovatoare si delicată pentru curăţarea minunatelor plante de interior. Fără reziduuri, mirosuri, coloranţi şi prietenos cu mediul. 

Spre deosebire de oameni şi animale, o plantă este un sistem autotrof, ceea ce înseamnă că se hrăneşte singură absorbind lumină, apă, CO2 şi minerale din solul din ghiveci. Ca toate celelalte lucruri, şi planta se va acoperi în timp cu praf sau ar putea atrage dăunători. Planta poate fi curăţită prin stropire cu apă, dar în multe regiuni ale lumii apa este extrem de dură, ceea ce poate dăuna plantelor. 

Cyber Clean LeafCare este soluţia perfectă pentru îndepărtarea prafului, a polenului şi a paraziţilor. Substanţa deschide porii frunzei, o hidratează şi o îngrijeşte. Astfel, planta, eliberată de toate atacurile asupra frunzelor sale, îşi va accelera metabolismul şi va creşte viguroasă, bucurându-ţi privirea.

Igienă perfectă, plante cu frunze sănătoase şi viguroase, fără dăunători.

Elementele speciale din compost sunt absorbite integral, făcând planta mai puternică.

Nu există reziduuri. Produs prietenos cu mediul, fără parfumuri sau coloranţi. Ideal pentru persoanele care suferă de alergii la polen şi praf!

Bucură-te de plante sănătoase şi puternice, fără dăunători. Multiple întrebuinţări. A se vedea codul de culoare de pe ghiveciul plantei.

Instrucţiuni de folosire

Frunze sănătoase – plante sănătoase şi viguroase!

Cyber Clean pentru plante
1
Despachetează
Scoate compusul din pachet şi frământă-l timp de aproximativ 10 secunde. Aceasta va permite mixturii să se adapteze la valoarea pH-ului pielii tale. Mâinile trebuie sa fie uscate.
Cyber Clean pentru plante
2
Susține delicat
Susţine delicat cu o mână frunza iar cu cealaltă tamponează sau rulează compusul pe suprafaţa ei. Praful şi reziduurile periculoase vor fi colectate în interiorul materialului. Compusul va reţine tot praful, polenul şi dăunătorii. Se poate repeta procedeul până când frunza este curăţată complet.
Cyber Clean pentru plante
3
Reutilizează
Compusul poate fi reutilizat de mai multe ori, în funcţie de cantitatea de murdărie absorbită. Codul de culori de pe pachet indică momentul în care compusul trebuie schimbat.
Cyber Clean pentru plante
4
Reîmpachetează
Pune compusul înapoi în ambalajul său resigilabil şi închide-l cu grijă, astfel încât substanţa să se menţină proaspătă. Păstrează compusul într-un loc uscat şi răcoros, departe de acţiunea directă a razelor solare.
Cyber Clean pentru plante
Frunze delicate
Produsul poate fi folosit şi pentru frunzele delicate sau mai mici, acoperind o parte a plantei, aşa cum se arată în imaginile alăturate.
  • Cyber Clean pentru plante
  • Cyber Clean pentru plante
  • Cyber Clean pentru plante
  • Cyber Clean pentru plante
  • Cyber Clean pentru plante

Lorem ipsum dolor sit amet

Senectus et netus et malesuada fames. Elementum tempus egestas sed sed risus pretium quam vulputate. Enim sit amet venenatis urna cursus eget nunc scelerisque. Eros in cursus turpis massa tincidunt dui. At elementum eu facilisis sed odio morbi quis commodo. Vel fringilla est ullamcorper eget nulla facilisi.

Vezi filmul de prezentare
Cyber Clean Leaf Care (engleză)
Cyber Clean pentru plante
Ingrediente și siguranță

Cyber Clean Leaf Care este o metodă de curăţare naturală şi sigură

Ingrediente naturale
După un deceniu de cercetări şi teste atent conduse, soluţia de curăţare Cyber Clean a intrat pe piaţă în anul 2007.
Conţine cu preponderenţă ingrediente naturale, ca apă, etanol şi gumă de guar, fără coloranţi sau odorizanţi.
Diazolidinil uree
Diazolidinil uree este o substanţă conservantă, folosită pe scară largă în industria cosmetică, în produsele de îngrijire a pielii, şampoane şi balsamuri de păr.
Parabeni
Parabenii sunt utilizaţi, de asemenea, ca substanţe conservante în multe produse şi bunuri de consum, ca de exemplu în cosmetice (creme, loţiuni, rujuri), medicamente (pentru tratament intern şi extern) şi în industria alimentară (la învelişul de aspic al produselor din carne, biscuiţi, dulciuri).

Transport gratuit

Image module

Livrare în 15 zile

Image module

Garanție 2 ani

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cyber Clean – Leaf Care pentru plante”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *