Cyber Clean – Home & office

Scapă de germenii de pe echipamentele electronice

60 lei

Firimituri de mâncare, băuturi vărsate şi praf se depun în spaţiile mici şi scobiturile obiectelor de folosinţă zilnică şi ale echipamentelor electronice, formând un mediu cât se poate de propice pentru înmulţirea microorganismelor. Cyber Clean Home & Office este un compus unic de curăţare, destinat în special înlăturării murdăriei şi dezinfectării echipamentelor şi suprafeţelor unde soluţiile clasice de curăţat nu sunt eficiente.

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc

SKU: CCHO Categorie:
Share

Descriere

Ţi s-a întâmplat să mănânci în timp ce lucrezi la calculator sau să bei un suc când tastezi? Dacă da, atunci ar trebui sa ştii că o tastatură obişnuită – ca să nu mai vorbim de echipamentele IT pe care le foloseşti în comun cu alţii – sunt extrem de murdare.

Sau să luăm ca exemplu un telefon mobil obişnuit: o simplă curăţare rapidă a ecranului va evidenţia, cel mai probabil, existenţa unei multitudini de microorganisme.

Firimituri de mâncare, băuturi vărsate şi praf se depun în spaţiile mici şi scobiturile obiectelor de folosinţă zilnică şi ale echipamentelor electronice, formând un mediu cât se poate de propice pentru înmulţirea microorganismelor.

Cyber Clean Home & Office este un compus unic de curăţare, destinat în special înlăturării murdăriei şi dezinfectării echipamentelor şi suprafeţelor unde soluţiile clasice de curăţat nu sunt eficiente.

Cyber Clean Home & Office este perfect pentru curăţarea oricăror obiecte sau suprafeţe care au spaţii unde este dificil de ajuns. Datorită consistenţei sale unice, ca de peliculă, murdăria şi microorganismele sunt colectate şi închise în interior. Cyber Clean este uşor de folosit şi nu lasă reziduuri, ceea ce îl face de neînlocuit în curăţarea diferitelor echipamente electronice, ca telefoane sau interfoane, echipamente stereo, calculatoare şi tastaturi, echipamente de gaming și joystick-uri. Este ideal, de asemenea, pentru curăţarea diferitelor obiecte de uz casnic, ca uscătoare de păr şi aparate electrice de ras, ventilatoare, radiatoare – de fapt, orice obiect sau suprafaţă care are spaţii şi scobituri mici, unde instrumentele clasice de curăţat nu pot ajunge.

Produsul conţine ingrediente naturale şi a demonstrat că elimină peste 99% din germenii care se găsesc în mod obişnuit pe diferite suprafeţe. De asemenea, protejează împotriva bacteriilor periculoase şi contribuie la menţinerea unui mediu de viaţă sănătos, fie acasă, fie la serviciu.

Precauţiuni de siguranţă şi instrucţiuni de folosire: foloseşte substantele biocide cu prudenţă. Citeşte întotdeauna eticheta şi informaţiile produsului înainte de folosire.

Instrucţiuni de folosire

Apasă mixtura pe suprafaţa de curăţat şi murdăria dispare!

Cyber Clean pentru casă şi birou
1
Despachetează
Scoate compusul din pachet şi frământă-l timp de aproximativ 10 secunde. Aceasta va permite mixturii să se adapteze la valoarea pH-ului pielii tale. Mâinile trebuie să fie uscate.
Cyber Clean pentru casă şi birou
2
Apasă ferm
Aşază compusul pe suprafaţa pe care dorești s-o cureţi şi apasă ferm pentru a îngădui substanţei să intre în toate scobiturile și spaţiile mici.
Cyber Clean pentru casă şi birou
3
Îndepărtează
Îndepărtează compusul. Murdăria și microorganismele sunt colectate înăuntrul mixturii. Dacă este necesar, se repetă curăţarea.
Cyber Clean pentru casă şi birou
4
Reîmpachetează
Pune compusul înapoi în ambalajul său resigilabil şi închide-l cu grijă, astfel încât substanţa să se menţină proaspătă. Păstrează compusul într-un loc uscat şi răcoros, departe de acţiunea directă a razelor solare.

Compus de curăţare brevetat, de înaltă tehnologie

Un compus de curăţare unic şi revoluţionar, care a fost special realizat pentru curăţarea spaţiilor mici. Absoarbe murdăria şi praful şi elimină germenii.
Ciupercile microscopice şi bacteriile se găsesc în mod obişnuit între tastele tastaturilor de calculator, telefoane fixe şi mobile, camere digitale, imprimante şi copiatoare. În gospodărie suntem, de asemenea, în contact zilnic cu bacterii nocive. Cyber Clean te protejează pe tine şi familia ta de aceste microorganisme dăunătoare. Folosind cu regularitate Cyber Clean, poţi prelungi durata de funcţionare a aparatelor electrocasnice.

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției

Paşi simpli către un mediu de viaţă mai sănătos

Compusul de curăţare Cyber Clean Home & Office este ideal pentru curăţirea multor obiecte din gospodărie – de fapt, pentru orice obiect sau suprafaţă cu spaţii unde este dificil de ajuns. 

Descoperă mai multe obiecte pe care poţi curăța și îngriji cu Cyber Clean: 

Ingrediente și siguranță

Un mod natural şi sigur de curăţare

După un deceniu de cercetări şi teste atent conduse, soluţia de curăţare Cyber Clean a intrat pe piaţă în anul 2007. Conţine cu preponderenţă ingrediente naturale, ca apă, etanol şi gumă de guar. Produsul a fost testat cu rigurozitate de către laboratoare independente.

Instrucțiuni de folosire

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

Instrucțiuni de folosire

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cyber Clean – Home & office”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *