Cyber Clean – Pentru masina ta

Alege-ţi cu grijă partenerii de drum – nu călători cu microbii!

60 lei

Cu Cyber Clean Car, poţi preveni cu uşurinţă răspândirea microbilor și, în cele din urmă, poţi scăpa de ei definitiv! Cyber Clean Car este ideal pentru înlăturarea prafului, a particulelor, acarienilor şi bacteriilor din interiorul maşinii.

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc

SKU: CCC Categorie:
Share

Descriere

Te-ai întrebat vreodată de ce interiorul maşinii tale miroase ciudat?  Ţi-ai mai pune mâncarea pentru picnic în portbagaj dacă ai ști ca este plin de microbi potenţial periculoşi?

Mulţi dintre noi consumăm alimente când suntem la volan. Firimiturile de mâncare şi băuturile vărsate, împreună cu praful, se depun în spaţiile mici și scobiturile din interiorul maşinii. Cu Cyber Clean Car, poţi preveni cu uşurinţă răspândirea microbilor și, în cele din urmă, poţi scăpa de ei definitiv! Cyber Clean Car este ideal pentru înlăturarea prafului, a particulelor, acarienilor şi bacteriilor din interiorul maşinii. 

Potrivit cercetărilor, Cyber Clean Car reduce cu 96% numărul de bacterii acumulate în sistemul de aer condiţionat al maşinii şi cu 97% a mucegaiului  atunci când este aplicat în interiorul aerisirilor.

Precauţiuni de siguranţă şi instrucţiuni de folosire: foloseşte substanţele biocide cu prudenţă. Citeşte întotdeauna eticheta şi informaţiile produsului înainte de folosire.

Instrucţiuni de folosire

Apasă mixtura pe suprafaţa de curăţat şi murdăria dispare!

Cyber Clean pentru maşina ta
1
Despachetează
Scoate compusul din pachet şi frământă-l timp de aproximativ 10 secunde. Aceasta va permite mixturii să se adapteze la valoarea pH-ului pielii tale. Mâinile trebuie sa fie uscate.
Cyber Clean pentru maşina ta
2
Apasă ferm
Aşază compusul pe suprafaţa pe care dorești s-o cureţi şi apasă ferm pentru a îngădui substanţei să intre în toate locașurile și spaţiile mici.
Cyber Clean pentru maşina ta
3
Îndepărtează
Îndepărtează compusul. Murdăria și microorganismele sunt colectate înăuntrul mixturii. Dacă este necesar, repetă curăţarea.
Cyber Clean pentru maşina ta
4
Reîmpachetează
Pune compusul înapoi în ambalajul său resigilabil şi închide-l cu grijă, astfel încât substanţa să se menţină proaspătă. Păstrează compusul într-un loc uscat şi răcoros, departe de acţiunea directă a razelor solare.

Cyber Clean pentru interiorul mașinii tale

Cyber Clean Car este ideal pentru curăţarea volanelor, butoanelor, clapetelor, bordurilor, fantelor de aerisire, schimbătoarelor de viteză atc. Ajunge până în cele mai mici şi greu de atins locuri din maşină, lăsând în urmă un miros plăcut şi proaspăt.
Poţi refolosi Cyber Clean de mai multe ori, până îşi schimbă culoarea.

Ingrediente și siguranță

Cyber Clean Car este o metodă de curăţare naturală şi sigură

Ingrediente naturale
După un deceniu de cercetări şi teste atent conduse, soluţia de curăţare Cyber Clean a intrat pe piaţă în anul 2007.
Conţine cu preponderenţă ingrediente naturale, ca apă, etanol şi gumă de guar.
Coloranţi şi odorizanţi
Pe lângă ingredientele naturale, conține coloranţi şi odorizanţi.
Diazolidinil uree
Diazolidinil uree este o substanţă conservantă, folosită pe scară largă în industria cosmetică, în produsele de îngrijire a pielii, şampoane şi balsamuri de păr.
Parabeni
Parabenii sunt utilizaţi, de asemenea, ca substanţe conservante în multe produse şi bunuri de consum, ca de exemplu în cosmetice (creme, loţiuni, rujuri), medicamente (pentru tratament intern şi extern) şi în industria alimentară (la învelişul de aspic al produselor din carne, biscuiţi, dulciuri).

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției

Instrucțiuni de folosire

>> Aici poți descărca instrucțiunile de folosire

Instrucțiuni de folosire

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cyber Clean – Pentru masina ta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *