-28% Sale!

Camera de supraveghere cu baterie

Litmor

310 lei

1 review

Litmor Battery Cam este o cameră de securitate cu baterii reîncărcabile, care îți protejează întreaga casă, în interior și exterior, zi și noapte, ploaie sau soare.

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc

SKU: LTM Categorie: Etichetă:
Share

Descriere

Litmor Battery Cam, camera de securitate care poate fi luată oriunde, alimentată cu baterii, ultra-accesibilă, fără fir, rezistență la intemperii, cu vedere de noapte în culori.

 

Lumini încorporate și modul de vizionare pe timp de noapte

Luminile încorporate și LED-ul IR suportă două moduri de viziune nocturnă, viziunea de noapte îmbunătățită a culorilor și viziunea tradițională de noapte alb-negru. Indiferent care sunt nevoile tale există o configurație care este potrivită.

 

Instalare și configurare Wireless

Alege o modalitate de instalare: o poți fixa pe un perete sau un stâlp sau o poți așeza pur și simplu pe birou. Camera vine cu un suport de 360 ​​de grade, astfel încât poți să o ajustezi la orice unghi dorești. O poți instala pe suport cu șuruburi pentru suprafețe dure sau poți folosi autocolantul 3M pentru suprafațe plane și curate. Îți ia doar câteva minute să o setezi și totul e gata!

 

Baterii reîncărcabile cu durata de viață lungă și suport pentru panou solar

Camera Litmor este dotată cu 2 baterii reîncărcabile certificate care durează aproximativ 2-5 luni la o singură încărcare (când este declanșată în medie de 8 ori / zi). Te  avertizează automat când capacitatea bateriei ajunge la 20%. (Sfat: ÎNCĂRCA COMPLET camera înainte de prima utilizare.) Poate fi alimentată de la un panou solar standard.

 

Caracteristici tehnice

Sub corpul său în formă de minge, Litmor Camera integrează toate caracteristicile practice de securitate de care ai nevoie – vizualizare în direct la rezoluție de  1080 HD, lumini încorporate de 92  lumeni, unghi larg de 125 de grade, posibilitatea de a vorbi cu persoană aflată în raza camerei, sirenă de 106 dB, vedere de noapte color și senzor de mișcare PIR. Oferă vizualizare live și înregistrări clare cu multe detalii, face conversii cu ușurință. Ratingul său la impermeabilitate de IP66 înseamnă că ar putea funcționa la interior sau la exterior în orice condiții meteorologice între – 20 și + 40 de grade.

 

Notificare și stocare

Atunci când este detectată o mișcare, camera va trimite imediat o notificare dispozitivului tău și apoi poți verifica evenimentul prin intermediul videoclipului sau imaginilor pe care le-a capturat. Dacă există un intrus, poți utiliza sirena pentru a-l avertiza. Toate videoclipurile și imaginile vor fi salvate pe cardul Micro SD. ATENȚIE! Cardul de 32 de Gb nu este inclus. Pentru cele mai bune performanțe te rugăm să utilizezi un card Micro SD cu clasa de viteză 10, UHS1, V10, format FAT32.

 

Opțiuni de setare personalizate

Cu Litmor Battery Cam ai o experiență personalizată. Poți personaliza zona de urmărire și  programa alertele. Primești rapoarte despre numărul de evenimente, trend și categorii de mișcare. De asemenea camera funcționează cu Amazon Alexa și Google Assistant pentru controlul luminilor și al alarmei (doar control vocal).

Cameră de securitate inteligentă
Prima ta linie de apărare
Litmor Battery Cam este un mare pas către menținerea siguranței casei tale. Puternică și inteligență. Pur și simplu o fixezi sau o iei cu ține oriunde ai nevoie, cu condiția să ai la dispoziție o rețea Wi-FI. Primești alerte în timp real și iei măsuri dacă un intrus intră în rază de acțiune a camerei.
Cameră de securitate inteligentă
Luminează aleea sau încăperea
Luminile încorporate te ajută să vezi mai bine ce se intamplă. Pentru un plus de securitate, există o sirenă încorporată care te va ajută să descurajezi intrușii.
Cameră de securitate inteligentă
Te protejează indiferent dacă plouă, ninge, e noapte sau soare
Proiectată pentru a funcționa în interior sau exterior rezistență la ploaie, zăpadă, zăpadă și soare.
Cameră de securitate inteligentă
Poate merge oriunde
Fie că este 100% wireless (alimentată de o baterie reîncărcabilă) sau conectată la un cablu de alimentare, Litmor Battery Cam 2 funcționează atât în interior cât și în exterior. Cu ajutorul suportului ultra-flexibil din pachet o poți monta oriunde dorești. Sau nu! Camera poate sta pur si simplu acolo unde o pui pe suportul dedicat.
Cameră de securitate inteligentă
Deschisă la dialog
Poți purta un dialog în timp real cu persoana aflată în raza de acțiune a camerei.
Cameră de securitate inteligentă
2 moduri de vizionare pe timp de noapte
Luminile integrate și LED-ul IR suportă două moduri de vizionare pe timp de noapte: vedere de noapte îmbunătățită color și alb-negru. Indiferent care sunt nevoile tale, există o configurație care este potrivită.
Cameră de securitate inteligentă
Alerte activate instantaneu la mișcare
Știi întotdeauna cine este acolo – Cu alertă instantanee, poți verifica video, în direct, când este detectată vreo mișcare. Acționează rapid, aprinde lumina sau pornește sirena pentru a descuraja vizitatorii nepoftiți.

Întrebări frecvente

Informații generale

Litmor Battery Battery Cam folosește o cameră de 2 megapixeli și oferă o calitate video de 1080P pentru vizualizare live și înregistrare video.

Litmor Battery Cam este impermeabilă IP66 și rezistentă la intemperii (poate funcționa în condiții de temperatură cuprinse între -20 ~ 45 (-4 ~ 113 )). O poți pune oriunde în interiorul sau în afara casei tale.

Utilizarea Litmor Battery Cam cere cel puțin 2Mbps lățime de bandă atunci când prelucrezi videoclipuri de 1080P.

O lățime de bandă mai mică va duce la redarea greoaie a videoclipurilor și eventual la imposibilitatea de a accesa istoricul sau videoclipurile existente.

Luminozitatea totală a celor două leduri este de 90 de lumeni. 

Temperatura de culoare este de 6500K alb.

Litmor Battery Cam este o cameră de securitate cu baterii, care nu necesită neaparat încărcare permanentă. Cerința minimă a încărcătorului este de 5 volți 2 amperi.

Te rog să reții că încărcătorul original pentru iPhone este de 5 volți 1 amper, prin urmare nu poți utiliza încărcătorul iPhone pentru a încărca Litmor Battery.

Capacitatea bateriei este de 5200 mAh.

Litmor Battery Cam folosește un senzor infraroșu pentru a detectarea mișcării.

Raza de acțiune este de la 2 la 10 metri (6,5 până la 33 de picioare).

 

Poți seta „Sensibilitatea de detectare a mișcării” în meniul de setare a dispozitivului.

 • Când fixezi camera la 2 – 3 metri de la sol, sensibilitatea se va seta la nivel înalt.
 • Când fixezi camera la 1,5 metri de la sol, sensibilitatea se va seta la nivel mediu.
 • Când fixezi camera de la 0,5 – 1 metru de la sol, sensibilitatea se va seta la nivel scăzut.

Unghiul de vizualizare al Litmor Battery Cam este de 110 ° pe orizontală și 125 ° diagonală.

Dimensiunea camerei este de 77 * 86 * 77mm. Cantareste 250 de grame, inclusiv bateria si suportul de fixare.

Cameră de securitate inteligentă

Capacitatea bateriei Litmor Battery este de 5200 mAh și este nevoie de 8 ore pentru a se încărca de la 0 la 100%.

Rezoluția video a Litmor Battery Cam este 1920 * 1080.am.

Nu. Litmor Battery Cam nu poate funcționa cu alte formate decât cu smartphone-urile iOS și Android.

Baterie și încărcare

Litmor Battery Cam utilizează două baterii certificate 18650 pe litiu. Capacitatea totală a bateriilor este de 5200 mAh.

Durata de viață a bateriei depinde de mediu.

Statisticile laboratorului sunt următoarele:

Când dispozitivul este online 24/7 și durata medie zilnică de declanșare este mai mică de 8 ori, bateria va dura aproximativ 4 luni.

Pentru o durată mai lungă de viață a acumulatorului, dispozitivul va fi online numai atunci când există o detectare a mișcării. În afara acestor momente, camera va fi offline și nu poate fi accesată.

 

Iată câteva sfaturi care te ajută să prelungești durata de viață a bateriei:

 • Evită să plasezi camera către drumuri și străzi cu trafic ridicat.
 • Evită să îndrepți camera spre lumina solară.
 • Evită să plasezi camera spre o sursă de căldură.

Poți utiliza alte baterii cu litiu 18650, dar nu este recomandat.

Bateriile de la o altă marcă pot afecta negativ utilizarea camerei. În plus, deteriorarea sau defectarea produsului cauzată de utilizarea altor baterii va afecta garanția produsului.

Da. Poți utiliza camera în timp ce se încarcă.

Temperaturile reci vor reduce durata de viață a bateriilor.

Acest lucru înseamnă că dacă instalezi și folosești camera în exterior la temperaturi mici, poți observa o durată mai scurtă de viată a bateriei și o scădere mai rapidă a nivelului afișat.

Da. Dacă instalezi camera ta Litmor într-un mediu cu semnal WiFi slab.

Instalare și conectare la o rețea Wi-Fi

Aplicația Litmor este disponibilă în Google Play Store și Apple App Store.

Accesează magazinul de pe smartphone-ul tău și caută ”Litmor”.

Poți configura mai multe camere în aplicația Litmor. Toate camerele vor fi listate în pagina principală.

Nu poți utiliza Wi-Fi 5GHz pentru a folosi camera; funcționează numai cu rețea Wi-Fi de 2,4 GHz.

Este posibil, însă nu este recomandat deoarece un hotspot Wi-Fi mobil este instabil și poate provoca costuri suplimentare neașteptate.

Setarea Litmor Battery Cam este foarte simplă. Pentru a configura, este nevoie de aproximativ 5 minute.

Urmărește videoclipul de mai jos sau citește instrucțiunile de utilizare.

Începe să configurezi camera: trebuie să o resetezi mai întâi, după aceea, indicatorul roșu începe să clipească, ceea ce înseamnă că Litmor este în modul resetare și activ pentru urmatoarele 5 minute.

Apoi poți începe procesul de configurare în aplicație. Dacă configurarea nu a  început în 5 minute, camera va intra în modul de repaus. Trebuie să resetezi camera din nou.

Când lumina verde clipește, înseamnă că Litmor a primit informațiile Wi-Fi, iar camera încearcă să stabilească o conexiune cu routerul folosind numele și parola Wi-Fi.

Dacă numele sau parola rețelei Wi-Fi sunt incorecte, lumina verde va continua să clipească și în cele din urmă va dispărea.

După ce dispozitivul s-a conectat cu succes cu routerul, lumina verde va fi întotdeauna aprinsă în procesul de setare.

Dacă semnalul Wi-Fi cade din cauza întreruperilor în rețeaua de curent electric, Litmor va intra în repaus și va încerca să stabilească o nouă conexiune la primul eveniment sau mișcare în raza de acțiune.

Dacă este o eroare de rețea, atunci camera va încerca să restabilească conexiunea la fiecare jumătate de oră.

Camera va continua să funcționeze atunci când nu există conexiune la rețea.

Aceasta va detecta în continuare mișcarea și va înregistra și va salva videoclipul în cardul micro-SD intern. În cazul lipsei cardului de memorie intern, videoclipul/evenimentul nu va fi salvat.

Cu toate ca evenimentul va fi înregistrat, el nu va fi disponibil spre vizualizare în aplicație. Trebuie să scoți cardul micro-SD din cameră și să vizualizezi înregistrarea direct de pe card cu ajutorul computerului.

Având în vedere că videoclipul este înregistrat atunci când nu există conexiune de rețea, acesta nu poate fi salvat nici în cloud în cazul în care ești abonat la serviciul Cloud Storage.

Cameră de securitate inteligentă

Cumpără Litmor Battery Cam

310 leiCitește mai mult

Transport rapid

Image module

Tranzacție sigură

Image module

Garanție 2 ani

fără baterii

Instrucțiuni de folosire

 

Instalare extrem de simplă, în 2 minute

 

PASUL 1

Introdu bateriile în cameră, descarcă aplicația Litmor și urmează intrucțiunile pentru a te conecta la Wi-Fi.

 

 

 

PASUL 2

Introdu un card micro SD (nu este inclus) și asază camera unde dorești.

 

 

 

 

PASUL 3

Acum ești pregătit!

 

 

 

 

Urmărește videoclipul sau citește instrucțiunile de utilizare.

 

1 recenzie pentru Camera de supraveghere cu baterie

 1. Mihail Constantinescu

  Pur si simplu fascinanta, am avut ce face toata ziua :). Vederea pe timp de noapte e incredibila, la fel functia de difuzor cu microfon si alarma.
  Relativ simplu de instalat, astept sa vad cum se comporta bateriile in timp

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *