fbpx
';
[rev_slider_vc alias=”olaf-12″]

Căruciorul perfect pentru părinții pasionați de călătorii

Căruciorul gb se adaptează stilului tău de viață și crește odată cu copilul tău, făcându-l potrivit pentru fiecare etapă a vieții micuțului. Cu doar doi pași, căruciorul unic ultracompact se pliază până la mărimea unui bagaj de mână, oferindu-vă libertatea de a ieși și de a explora lumea, putând fi depozitat cu ușurință oriunde.

Compatibil cu nevoile tale

Căruciorul gb este partenerul tău ideal în orice situație: se adaptează stilului de viaţă al oricărei familii, fiind mereu la îndemână, versatil şi convenabil, iar sistemul inovativ de pliere poate fi operat folosind o singură mână, transformându-se cu uşurintă într-un pachet de dimensiuni reduse.

Qbit+ All Terrain
Partenerul ideal când vine vorba despre plimbările în mediul urban aglomerat. De dimensiuni reduse și oferind un comfort de calitate, nu este doar o opţiune ultra-compactă, ci şi ultra-convenabilă.
Qbit+ All City
Qbit + All City este un cărucior de dimensiuni reduse ce oferă un confort sporit. Perfect pentru plimbările în oraș, în concediu sau pur și simplu când ai de făcut un drum.
Pockit+ All City
Datorită stilului modern, elegant şi greutatea foarte redusă de care beneficiază, se potriveşte în mod ideal tuturor nevoilor unui părinte cu un micuţ în creştere.
Pockit+ All Terrain
Perfect pentru părinții pasionați de călătorii: se adaptează stilului tău de viață și crește odată cu copilul tău, făcându-l potrivit pentru fiecare etapă a vieții micuțului.

Totul în geanta ta, inclusiv căruciorul

Cărucioarele gb se adaptează stilului de viaţă al oricărei familii ca un cameleon, fiind mereu la îndemână, versatile şi convenabile.

Perfecte pentru plimbările în oraş, în concediu sau, pur şi simplu, când aveţi de făcut un drum.

Cărucior pentru copii

Cărucioarele gb

Transport gratuit

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

2 ani garanție