fbpx
';
Despre noi

Ce este awesomesauce?

Image module

O pasiune, o idee şi, în cele din urmă, un website, care îşi propune să aducă în România cele mai ingenioase dispozitive!

Pe site-ul awesomesauce! vei găsi produse destinate unui stil de viaţă modern, ce îmbină tehnologia inteligentă cu calitatea, beneficiile autentice şi preţurile accesibile.

Produse create cu grijă pentru mediu, ecologice şi elegante pentru deplasările de zi cu zi prin oraş, împreună cu obiecte pentru activităţile zilnice, cum ar fi şofatul, curăţenia, divertismentul sau, pur şi simplu, relaxarea. Marele avantaj? Cele mai multe dintre produse sunt destinate tuturor membrilor familiei!

„Smart is cool” este motto-ul nostru

Căutăm în permanenţă, în întreaga lume, cele mai interesante idei şi produse care au potenţialul să devină succese comerciale în ţara noastră. Pentru multe dintre ele suntem distribuitori exclusivi, iar pentru toate articolele asigurăm livrarea la domiciliu la un preţ competitiv şi, în unele cazuri, chiar gratuit!

În tot ce facem punem un pic de intuiţie, un strop de pionierat în tendinţe şi, aşa cum am mai spus, multă pasiune. Te simţi şi tu ca un deschizător de drumuri care dă tonul? Revino cât poţi de des pe site-ul nostru şi urmăreşte-ne pe platformele sociale ca să fii la curent cu ultimele noutăţi.

Comunitatea awesomesauce! este la început de drum, dar lista produselor oferite creşte deja pe zi ce trece.

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției