fbpx
';
[rev_slider_vc alias=”brand-1″]

Descoperă o nouă metodă de îngrijire și curăţare

Cyber Clean este un compus unic, destinat în special curăţirii şi dezinfectării spaţiilor şi suprafeţelor unde nu se pot folosi metode clasice de curăţat. Produsele Cyber Clean te protejează de bacteriile nocive şi asigură un mediu de viaţă sănătos, fie acasă, la locul de muncă sau atunci când călătoreşti.

Cyber Clean – Gama produselor smart de curăţenie

Compus de curăţare brevetat, de înaltă tehnologie

Cyber Clean este un compus de curăţare revoluţionar! Atunci când trebuie să cureţi spaţii mici şi înguste, acolo unde produsele clasice de curăţare nu pot pătrunde, Cyber Clean îşi dovedeşte utilitatea datorită materialului din care este fabricat, o combinaţie perfectă de vâscozitate şi elasticitate. Formula brevetată Cyber Clean absoarbe murdăria şi praful şi curăţă în profunzime cavităţile şi suprafeţele, eliminând germenii!

Simplu de folosit
Apasă și murdăria dispare, toate particulele şi microorganismele fiind colectate înauntrul compusului.
Poţi refolosi Cyber Clean de mai multe ori, până îşi schimbă culoarea.
Ingrediente naturale
După un deceniu de cercetări şi teste efectuate de laboratoare independente, Cyber Clean a intrat pe piaţă în anul 2007. Conţine cu preponderenţă ingrediente naturale, ca apă, etanol şi gumă de guar.
Elimină germenii
Cyber Clean elimină peste 99% din germenii care se găsesc în mod obişnuit pe diferite suprafeţe. De asemenea, protejează împotriva bacteriilor şi contribuie la menţinerea unui mediu de viaţă sănătos, fie acasă, fie la serviciu.
Gama Cyber Clean – îngrijire și curățare

Milioane de clienţi mulţumiţi în întreaga lume, încă din 2010

Cyber Clean Home & Office
Cyber Clean pentru casă şi birou
Un compus de curăţare unic şi revoluţionar, care a fost special realizat pentru curăţarea spaţiilor mici. Absoarbe murdăria şi praful şi elimină germenii.
Ciupercile microscopice şi bacteriile se găsesc în mod obişnuit în taste, telefoane fixe şi mobile, camere digitale, imprimante şi copiatoare. În gospodărie suntem, de asemenea, în contact zilnic cu bacterii nocive. Cyber Clean te protejează pe tine şi familia de aceste microorganisme dăunătoare. Folosind cu regularitate Cyber Clean, poţi prelungi durata de funcţionare a aparatelor electrocasnice.
Cyber Clean pentru maşina ta
Cyber Clean pentru maşina ta
Compusul de curăţare brevetat, de înaltă tehnologie, absoarbe murdăria şi praful din spaţiile mici şi este ideal pentru curăţarea interiorului maşinii. Nu lasă reziduuri şi distruge 99.99% din germeni.
Germenii care pot cauza îmbolnăviri se găsesc în fantele de aerisire, în spaţiile şi îmbinările bordului şi volanului, în torpedou şi între butoane şi clapete. Cyber Clean te protejează pe tine şi familia de aceste microorganisme vătămătoare.
Cyber Clean pentru obiective foto şi video
Cyber Clean CameraCare
Cyber Clean CameraCare este o trusă completă de întreţinere a camerelor de luat vederi destinată curăţării echipamentelor video. Soluţia compactă, “all in one”, este realizată special pentru a curăţa şi dezinfecta în mod eficient lentilele, senzorii, obiectivul, ecranul digital, corpul aparaturii și chiar geanta de păstrare a camerei.
Un aparat de fotografiat curat, fără urme de murdărie, nu doar arată bine, dar face și fotografii de calitate. Cyber Clean CameraCare, cu designul său unic, posedă toate instrumentele necesare curăţirii echipamentului foto: capul de curăţare a lentilelor, fabricat din microfibră, periuţa antistatică din carbon pentru particulele de praf, puternica pompiţă de aer şi, nu în ultimul rând, compusul Cyber Clean pentru curăţarea suprafeţelor şi butoanelor de control ale camerei. Acest produs inovativ este un accesoriu ”must have” atât pentru profesionşti, cât si pentru amatorii din domeniu.
Cyber Clean pentru aparate audio
Cyber Clean Vinyl & Phono Care
Pentru un sunet perfect şi discuri cu o viaţă mai lungă! Descoperă diferenţa care se poate vedea şi auzi!
Substanţă de curăţare cu tehnologie avansată, pentru cea mai delicată şi eficientă curăţare a valoroasei tale colecţii de înregistrări pe vinyl, cât şi a sensibilului echipament audio. Efect de curăţare chimică! Curăţă perfect în profunzime, înlătură praful şi murdăria din şanţurile discurilor şi de pe acul dozei. Praful si particulele periculoase sunt colectate în interiorul compusului, reducând astfel drastic efectul de abraziune asupra discului şi distorsiunile sunetului. Dizolvă depunerile de grăsime şi nu lasă reziduuri. Un “must have” pentru orice iubitor al discurilor de vinil.

Produsele Cyber Clean

Scapă de germenii de pe echipamentele electronice
60 lei
Curăţare delicată şi profundă a plantelor de interior
60 lei
-48% Sale!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Set multifuncţional de curăţare şi întreţinere a echipamentelor foto şi video
99 lei
Alege-ţi cu grijă partenerii de drum – nu călători cu microbii!
60 lei
Pentru un sunet perfect şi discuri cu o viaţă mai lungă
60 lei

Livrare la domiciliu

Image module

14 zile să te răzgândești

Image module

Siguranța tranzacției